VINCENT VAN PAASSEN

Nationaal accountmanager Lekkerland

“Wij spreken dezelfde taal met een blindelings begrip.”

Lekkerland is de vaste leverancier van KLIK Exploitaties. Ze zijn al 60 jaar specialist voor de on-the-go consument. Ze helpen in de juiste keuze van het assortiment, met de optimale schap- en winkelinrichting, met promotionele programma’s en nog veel meer. Accountmanager Vincent van Paassen vertelt over de samenwerking met KLIK.

Van Paassen: “KLIK exploitaties is een schoolvoorbeeld van hoe soepel een samenwerking kan verlopen. We schakelen snel, direct, spreken dezelfde taal en hebben aan een half woord genoeg. Klik en Lekkerland hebben beide als doel de verkoop in de shops te optimaliseren vanwege het wederzijdse belang. Jappie, zijn twee operationeel managers Jack en Ronnie en ik hebben samen honderd jaar ervaring in de Petrol business. Wij kennen de behoefte van de gast als ook de wereld achter de stations.

Toekomstbestendige shops

“Tijdens de start van KLIK Exploitaties in april 2017 staken we meteen de hoofden bij elkaar. Jappie’s doel was shops te creëren die – onafhankelijk kunnen worden van de verkoop van tabak. Shops met voldoende aantrekkingskracht zodat ze een bestemming voor de gast worden. Onze visies en ervaringen klikten onmiddellijk. Blindelings begrip. daarin merk je meteen dat we alle vier ‘petrol head’s’ zijn. De focus die we samen formuleerden ligt op foodservice, efficiëntie en rendement. Een shop zo goed mogelijk laten draaien, dat is vanzelfsprekend ook goed voor Lekkerland natuurlijk.”

Slim en praktisch

“De indeling van de shop is daarom heel efficiënt ingericht. Lekkerland hielp daarbij. De nieuwe concepten die in de Tolberg Roosendaal en de Goffert Nijmegen zijn geplaatst maken het mogelijk de gehele shop inclusief bakery door slechts één medewerker te draaien. KLIK heeft voor het aantal shops een minimale overhead waardoor veel kosten bespaard worden. Dan sta je al 2 – 0 voor.”

Bakery formule

Een sterk merk helpt ook. Punto Gusto is een door Lekkerland ontwikkelde bakery formule waarmee deelnemers verse producten vanuit een bakery omgeving op een succesvolle en verantwoorde manier kunnen produceren en verkopen. Met ‘broodjes van de maand’, bijpassende displays, verpakkingsmaterialen, bereiding en voedselveiligheidstrainingen ontzorgt Lekkerland haar klanten. Lekkerland heeft als visie Your Most Convenient partner te zijn en wil hier het verschil maken aangezien je samen het verschil kunt maken.