KLIK IN BEELD.

De KLIK Groep is opgericht in 2017 onder de naam KLIK Exploitaties. Jappie Buijk is eigenaar en oprichter. Lees hier over zijn persoon, visie en drijfveren in een persoonlijk interview.

KLIK telt in totaal 29 tankshops met 20 roll-overs en 60 hobbywasboxen. Ook verzorgen wij het onderhoud van 14 onbemande tankstations. We hebben zo’n 220 medewerkers in eigen loondienst en exploiteren inmiddels ook een vestiging in België. We mogen ons rekenen tot de grootste exploitant van tankshops op zelfstandige titel en daar zijn we best een beetje trots op.

Oliemaatschappij VARO:

“De keuze voor de KLIK Groep is gebaseerd op het feit dat KLIK een solide backoffice heeft. Financieel en boekhoudkundig is alles goed op de rit. Een bedrijf met hele korte lijnen, een ‘hard werken’- mentaliteit, met een open structuur en cultuur. Dat spreekt ons erg aan.”

DE KLIK GROEP.

Onder de KLIK Groep vallen vier divisies. De eerste drie richten zich op de exploitatie van shops, carwashes en onderhoud (ook van onbemande tankstations).

  • Klik Exploitaties B.V.
  • Klik Services B.V.
  • Klik Exploitaties BVBA (België)

Klik Control & Finance B.V is het sturingsorgaan voor alle exploitaties, operationeel en financieel, ook inzetbaar voor externe partijen.

Vaste leverancier

De KLIK Groep werkt samen met Lekkerland, als vaste leverancier voor de on-the-go consument. Lekkerland helpt in de juiste keuze van het assortiment, met de optimale schap- en winkelinrichting, met promotionele programma’s en nog veel meer. Lees hier het interview met Vincent van Paassen, accountmanager.