DE KRACHT VAN KLIK.

Wij zijn het verlengstuk van uw station. Onze focus ligt op foodservice, efficiëntie en rendement. Daarbij staat het binden van klanten centraal. Dit doen wij door het bieden van A-kwaliteit in ons assortiment en service. Dit alles binnen een uitnodigende gemoedelijke eigentijdse sfeer. Daarbij hebben wij oog voor maatwerk per locatie. Het assortiment en de promoties zijn perfect afgestemd op de doelgroep binnen de regio, gemonitord op basis van statistieken en demografische gegevens. Al 29 tankstations door heel Nederland vertrouwen op het concept van de KLIK Groep.

ONZE KRACHT.

SHOP EXPLOITATIE

Uw shop: the place to STOP
Deze missie nemen wij heel serieus.

Wij nemen u alle zorgen uit handen door het volledige beheer van de shop over te nemen. Met het KLIK-concept beogen wij niet alleen het verhogen van de verkopen binnen de shop, ook de buitenkant van uw shop krijgt een geheel eigen KLIK-uitstraling. Door deze moderne uitstraling, zijn wij ervan overtuigd dat de shop toekomstbestendig is en klanten blijft aantrekken. Veel shop-eigenaren vrezen de toekomst door een snel veranderende markt. KLIK niet. KLIK zorgt ervoor dat de shop ook zonder verkoop van tabak of  brandstoffen een ‘place to stop’ is.

Neem contact op

BEHEER WASPARK

Spik en span door KLIK services
Het beheer van uw waspark? Dat verzorgen wij. Onderhoud, vernieuwingen en acties: de KLIK Groep zet alles in om uw waspark een nieuwe impuls te geven. Vertrouwde of nieuwe klanten bedienen of aantrekken, op ons kunt u rekenen.
Thuishonk-principe
De consument ziet uw waspark als een ‘thuishonk’: ‘Omdat ik hier was, tank ik er ook’. Daarom houdt KLIK het te allen tijde aantrekkelijk voor de consument om te komen. Een ‘spik en span’ schone auto door hoogwaardige borstels en wasprogramma’s. Voor dat geld kan de consument hem zelf niet wassen.

Neem contact op

MARKETING

Slimme combi on/offline
Als KLIK-onderneming maakt u ook gelijk gebruik van ons uitgebreide netwerk, zichtbaar voor duizenden mensen. Acties en promoties van KLIK worden altijd via deze kanalen gepromoot, zodat het zowel bij nieuwe als bestaande klanten terecht komt. Daarbij zorgen wij ervoor dat onze exploitaties dag en nacht zichtbaar zijn.
Neem contact op

Waarom ook uw exploitatie in goede handen is bij KLIK?
Wij bieden:

  • Een hecht team met extreem ervaren mensen.
  • Specialisten op het gebied van backoffice: automatisch bestellen, voorraad- en artikelenbeheer, administratie.
  • Betrokkenheid: elke partner voelt zich onderdeel van een klein team.
  • Nabijheid: 1 keer per twee weken doen wij bezoek aan alle shoplocaties ter ondersteuning, coaching of advies.
  • Een eigen gezicht met eigentijdse uitstraling.
  • Maatwerk op basis van lokale en demografische kennis en gegevens.
  • Klantenbinding
  • Toekomstbestendig, adaptief, oog voor marktontwikkeling.
  • Sterke leverancier in logistiek en assortiment: Lekkerland.

Interesse wat de KLIK-Groep voor u kan betekenen?

LEES MEER OVER DE KRACHT VAN KLIK .